Палаюча зірка

Вихованці Городищенської дитячої школи мистецтв гідно представили Городищину на Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв молодих виконавців «Палаюча зірка», який відбувся у м.Києві 3 грудня 2016 року. Цей конкурс став справжнім святом мистецтва, на якому зібралося більше 80 колективів та окремих учасників віком від 4 до 21 року з усіх областей України, а також Білорусі та Молдови.

Метою конкурсу-фестивалю стало виявлення талановитих, обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтва, сприяння подальшому розвитку їх таланту, підтримка їх творчості як пріоритетного напрямку розвитку культури України. Директор фестивалю та виконавчий продюсер – Вікторія Бодня. До складу професійного журі ввійшли діячі культури і мистецтв, зірки українського шоу-бізнесу, представники продюсерських центрів та ЗМІ.

За результатами конкурсу учні школи мистецтв стали переможцями у номінаціях:
Інструментальне мистецтво – Берко Микола (фортепіано) – диплом І
ступеня (викл. Дуженко О.Г.);

ансамбль бандуристів – диплом І ступеня (кер. Кириленко Е.В.)

Чуб Катерина (бандура) – диплом ІІ ступеня
(викл. Кириленко Е.В.);

Коваленко Аліна (бандура) – диплом ІІ ступеня (викл. Кириленко Е.В.);

Гончар Андрій (гітара) – диплом ІІІ ступеня
(викл. Кириленко В.В.).

Вокальне мистецтво – вокальний ансамбль «Барвиста веселочка» –
диплом ІІ ступеня (кер. Дуженко О.Г.).

Вихованці нагороджені дипломами, керівники отримали подяки від журі конкурсу. Діти День видався нелегким, але запам’ятався радістю перемоги. Сповнені емоціями, враженнями, втомлені, але задоволені повернулися наші артисти з конкурсу.
раді своїм успіхам і готові до нових творчих здобутків!

Батьківський комітет вдячний директору школи Валентині Григорівні Голосій за організацію участі у конкурсі. Велику вдячність висловлюємо викладачам за особистий внесок у розвиток талантів наших дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 197