INFO Городище Мелодія життя Валентини Голосій Срд, 01/02/2017 - 10:45 — vchos

31 січня на сцені районного Палацу культури відбувся ювілейний творчий концерт «Мелодія життя» заслуженого працівника культури України, лауреата районної премії ім.С.С.Гулака-Артемовського, директора дитячої районної школи мистецтв, викладача-методиста вищої категорії, засновника, художнього керівника і диригента капели бандуристів, голови районного комітету профспілки працівників культуриВалентини Григорівни Голосій.

Багатогранний талант, високі організаторські і професійні здібності, вимогливість та відкритість, мудрість і натхнення, наполегливість, людяність Валентини Григорівни зробили вагомий внесок у розвиток культури Городищини. Музика для ювілярки стала улюбленою справою, покликанням долі, сенсом всього життя. Вже 45 років свого життя педагог віддає вихованню молодого покоління, прищеплюючи вихованцям любов до музичного мистецтва, краси рідного краю, величі української пісні. Очолюваний нею колектив - один із кращих в області. Талант багатьох випускників дитячої школи мистецтв визнаний не лише в Україні, а й далеко за її межами.

За багаторічну сумлінну працю, відродження та збагачення національної культури, духовності, високий рівень професіоналізму, вагомий особистий внесок у розвиток культури району та з нагоди ювілею, голова райдержадміністраціїОлексій Лавріненко нагородив Валентину Григорівну Почесною відзнакою Городищенської районної державної адміністрації та зазначив:

- Щиро вдячний Вам за сумлінну працю, невтомний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Дякую, що ділитеся часточками своєї щедрої душі, дбаючи про настрій тих, кому даруєте своє мистецтво. Зичу Вам земних радощів, сил та невичерпної енергії й наснаги на багато літ, реалізації нових проектів аби й надалі досягати значних успіхів у творчій діяльності.

З нагоди особистого свята, ювілярку також привітали керуюча справами районної радиОксана Сенецька, міський головаВолодимир Мирошник, голова Черкаської обласної профспілкової організації профспілки працівників культури Василь Марштупа, завідувач сектора культури райдержадміністраціїНаталія Салій, керівники структурних підрозділів галузі культури, освітяни та медики краю, голови місцевих рад району, що тісно співпрацюють з ДШМ, випускники різних років, народний аматорський ансамбль пісні і танцю «Вільшанка».

Тож, хай ще довго й натхненно звучить «Мелодія життя» Валентини Григорівни, даруючи радість всім, хто поряд з нею!

Кiлькiсть переглядiв: 226