Зоряні мости

4 червня 2017 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль «Зоряні мости до Дня захисту дітей» за підтримки Міністерства культури України та Національної спілки композиторів України. Організатором конкурсу є Міжнародна корпорація «Зоряні мости», яка проводить конкурсно-фестивальні тури по великих містах України та за кордоном. Метою конкурсу є підтримка та популяризація творчості талановитих юних виконавців; обмін творчими досягненнями; ефективна міжнародна взаємодія організацій, які працюють з дітьми та молоддю в галузі мистецтва.

Виступи учасників оцінювало журі у складі державних діячів мистецтва, провідних викладачів Національної музичної академії ім.П.І.Чайковського, членів Національної спілки композиторів України. До його складу також увійшов Поль Манондіз, французький співак та композитор, золотий призер Королівської консерваторії Брюсселю.

На конкурсі-фестивалі свої таланти продемонстрували фортепіанні ансамблі музичного відділу Городищенської дитячої школи мистецтв ім.С.С.Гулака-Артемовського (директор заслужений працівник культури України Валентина Голосій, завідувач сектору культури Наталія Салій), які вразили слухачів оригінальними музичними композиціями та виконавською майстерністю. Приємно те, що всі наші учасники отримали відзнаки та нагороди.

Так, фортепіанний ансамбль у складі Миколи Берка та Дмитра Шевченка (викладач О.Г. Дуженко) отримав диплом І ступеня./Files/images/News/Фортепіанний ансамбль у складі Миколи Берка та Дмитра Шевченка.JPG

У віковій категорії 12-14 років диплом ІІ ступеня отримав фортепіанний ансамбль у складі Іванни Петренко та Руслани Гави (викладач О.Ю.Гаркуша)./Files/images/News/IMG_9872.JPG

Першою творчою сходинкою для наймолодших дебютантів – фортепіанного ансамблю у складі Альвіни Ковтун, Софії Щур та Аліни Придаток (викладач О.Ю.Гаркуша) став диплом ІІ ступеня./Files/images/News/IMG_0002.JPG

Всі переможці були нагороджені медалями та отримали подарункові сертифікати на поїздку до Болгарії на Міжнародний конкурс-фестиваль «Звездни мостове» в м.Кітен. З нагоди Дня захисту дітей патронати подарували лауреатам квитки до розважального центру «Dream town».

Вітаємо юних музикантів, бажаємо не зупинятись на досягнутому, продовжувати вдосконалювати свій власний талант та досягати нових мистецьких вершин.

Кiлькiсть переглядiв: 253