Повернутися до звичайного режиму

День відкритих дверей

Мистецькі акорди

В Городищенській дитячій школі мистецтв розкривають свій потенціал юні художники, пізнають секрети звучання нот музиканти і співаки, навчаються майстерності хореографи, відчувають силу слова учні театрального мистецтва.

Атмосфера школи завжди наповнена гармонією, творчістю, натхненням.

/Files/images/IMG-4d2085860757e1c585d9ded2c192bc1d-V.jpg

Ще не пролунав шкільний дзвінок, а в школу мистецтв вже поспішають учні на репетицію, адже традиційно щороку навчання розпочинається концертом учнів та викладачів.

3 вересня мистецькі акорди звучали для всіх талановитих учнів, їх батьків та гостей свята.

/Files/images/IMG-8be443fce3349d47ea1bf35834e20ea5-V.jpg

Завідувач сектора культури райдержадміністрації Наталія Салій привітала всіх присутніх з початком нового навчального року та побажала блискучих успіхів, перемог та креативних ідей.

Щирі оплески лунали для юних артистів – учнів музичного, хореографічного, театрального мистецтва, які подарували глядачам потужний заряд позитивних емоцій.

/Files/images/IMG-7a295216285bf135d66465de1ca01555-V.jpg

У концертній залі школи звучали твори видатних композиторів С.С.Гулака-Артемовського, І.С.Баха, К.Мяскова, Ф.Шопена, Ф.Лея, І.Федишин у виконанні учнів та викладачів, лауреатів Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів, які є гордістю навчального закладу – Софія Олексієнко, бандура (викладач Едуард Кириленко, концертмейстер Людмила Ковтун); фортепіанний ансамбль у складі Миколи Берка та Дмитра Шевченка (викладач Оксана Дуженко); фортепіанний ансамбль у складі Софії Щур, Альвіни Ковтун та Аліни Придаток (викладач Оксана Гаркуша); вокальний ансамбль «Барвиста веселочка» (керівник Оксана Дуженко); ансамбль сопілкарів (керівник Юрій Гайструк, концертмейстер Оксана Гаркуша); ансамбль гітаристів (керівник Валентина Кириленко); фортепіанний ансамбль у складі викладачів Оксани Гаркуші та Людмили Ковтун.

/Files/images/IMG-5b97956ad43fd691f69f118e136f948d-V.jpg

Запамятався монолог у виконанні учениці театрального відділу Анастасії Краскової (викладач Наталія Мостепанюк) .

Захоплення глядачів викликав хореографічний дует «Експресія» у складі Аліни Конопліної та Дмитра Шевченка (керівник Зоя Оксаніченко).

У своїх виступах артисти гармонійно поєднували класичну і народну музику, вокальний спів, сучасні ритми і художнє слово.

/Files/images/IMG-9b635f591f5dadae3ecb3995cc59c570-V.jpg

Вразила присутніх виставка творчих робіт учнів відділу образотворчого мистецтва.

Школа мистецтв гостинно відкриває двері талановитим учням, що мріють пірнути у чарівний світ мистецтва, відчути особливу атмосферу незвіданого і бажаного, навчитися творити і досягати вершин виконавської майстерності, продовжити традиції нашого славетного земляка, імя якого носить наша школа, Семена Степановича Гулака-Артемовського.

Кiлькiсть переглядiв: 247