КРАЇНА ART FEST

10 листопада 2018 року у м.Черкаси відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль «Країна ART FEST» за підтримки Міністерства культури України та Національної спілки композиторів України. Організатором конкурсу є Міжнародна корпорація «Зоряні мости», яка проводить конкурсно-фестивальні тури по великих містах України та за кордоном. Метою конкурсу є підтримка та популяризація творчості талановитих юних виконавців, обмін творчими досягненнями, ефективна міжнародна взаємодія організацій, які працюють з дітьми та молоддю в галузі мистецтва.

Виступи учасників оцінювало журі у складі діячів мистецтва та членів Національної спілки композиторів України.

На конкурсі-фестивалі свої таланти продемонстрували кращі учні Городищенської дитячої школи мистецтв ім. С.С.Гулака-Артемовського (директор Валентина Голосій), які вразили слухачів оригінальними музичними композиціями та виконавською майстерністю.

Головний приз – Гран-прі конкурсу у номінації інструментальне мистецтво здобув Дмитро Шевченко (фортепіано); диплом І ступеня у номінації вокальне мистецтво отримав вокальний ансамбль «Барвиста веселочка» (викладач Оксана Дуженко).

Переможці були нагороджені медалями та отримали подарункові сертифікати на поїздку до Болгарії на Міжнародний конкурс-фестиваль «Звездни мостове» в м.Кітен.

Вітаємо юних музикантів, бажаємо не зупинятись на досягнутому, продовжувати вдосконалювати свій власний талант та досягати нових мистецьких вершин.

Кiлькiсть переглядiв: 166