Міс мистецька осінь - 2018

Талановиті люди талановиті в усьому. Вони просто фонтанують ідеями, щоб перетворити своє творче, і без того насичене, життя на захопливе дійство. Нещодавно в Городищенській дитячій школі мистецтв провели конкурс «Міс мистецька осінь». Організатори старанно відібрали 21 учасницю, які ретельно готувалися до виконання мистецьких завдань, адже програма складалася з кількох раундів. Дівчатка 7-8 років учениці музичного, хореографічного, образотворчого та театрального відділів – змагалися не тільки у красі, але й ерудиції, фантазії та талантах.

Компетентне журі у складі завідувача сектора культури, викладача-методиста вищої категорії Наталії В’ячеславівни Салій; заслуженого працівника культури України, директора школи, викладача-методиста вищої категорії Валентини Григорівни Голосій; заступника директора з навчальної роботи, викладача-методиста вищої категорії Ірини Василівни Лутай; завідуючої музичним відділом, викладача-методиста вищої категорії Оксани Юріївни Гаркуші; завідуючої відділом, викладача-методиста вищої категорії Оксани Георгіївни Дуженко намагалося належно оцінювати учасниць, та з кожним конкурсом це ставало важче. Юні красуні вражали своїми сценічними образами й харизмою. За результатами суддівської колегії кожна з них отримала яскравий подарунок та гідне звання, що підкреслювало її індивідуальність і неповторність талановитої дівчинки. «Міс мистецька осінь – 2018» за результатами глядацького голосування стала учениця Вільшанського філіалу Домініка Лаута.

Високі титули найпрекрасніших отримали:

Титул Міс Чарівність – Марія Щудляк

Титул Міс Привабливість – Ніколь Лавренко

Титул Міс Загадка – Каріна Карпенко

Титул Міс Вишуканість – Поліна Руденко

Титул Міс Скромність – Валерія Блонська

Титул Міс Гармонія – Марина Михайленко

Титул Міс Шарм – Богдана Волинець

Титул Міс Неповторність – Аріна Сокур

Титул Міс Мрійниця – Діана Атаманенко

Титул Міс Посмішка – Анастасія Салімбаєва

Титул Міс Дружба – Аріна Чуй

Титул Міс Артистичність – Оксана Шіпілова

Титул Міс Оригінальність – Олександра Білецька

Титул Міс Ніжність – Каріна Ус

Титул Міс Творчість – Владислава Нога

Титул Міс Досконалість – Анна Хамаза

Титул Міс Талант – Софія Шаталова

Титул Міс Фантазія – Олександра Мартисевич

Титул Міс Яскравість – Цимбал Софія

Титул Міс Грація – Домініка Лаута

Допомагають розкрити крила творчості дітей мудрі меценати. Цей мистецький конкурс не обійшов своєю увагою депутат обласної ради, керівник ПСП «АФ «Шульц» Олександр Лупашко: він допоміг фінансово, адже переконаний, що майбутнє Городищини в обдарованих дітях. Сьогодні їх потрібно підтримати, вселити віру у власні сили, неповторність, талант, щоб потім іскра Божа запалала в маленьких душах яскравим полум’ям, щоб вони прославили рідний край. Організатори та батьківський комітет щиро вдячні Олександру Вікторовичу за таку турботу і розуміння.

Мистецьке свято закінчилося, а кожна з учасниць конкурсу із трепетом повернулася додому із подарунком і високим титулом. Усі вони були талановиті, граційні й, головне, щасливі, адже їхні наставники, батьки, рідні, які вболівали за своїх красунечок, зробили цей осінній день для них незабутнім і душевним.

Кiлькiсть переглядiв: 177