БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ДИТЯ ЧЕ CONCERT»

26 серпня, в Черкасах відбувся благодійний концерт “Дитя ЧЕ Concert , присвячений 30-річниці Незалежності України. Створений за ініціативи та підтримки громадської організації «Сила дівчат» засновницею якої є Єлизавета Юрушева (дружина голови Черкаської ОДА Олександра Скічка).

Вперше в на сцені Черкаського Обласного Драматичного театру об’єдналися різні покоління артистів — дорослих професіоналів та юних талантів, які лише починають прокладати свій шлях до великої сцени.

Так, в концерті взяли участь найкращі дитячі танцювальні колективи, маленькі інструменталісти та вокалісти Черкащини, які виступали у спільних запальних номерах із відомими зірками. Ділити сцену з малечею та запалювати власними хітами до Черкас приїхали піаніст Євген Хмара, співаки Артем Пивоваров, Денис Реконвальд, Влад Дарвін, Oleynik, гурт “ТОК”, прем’єри Національної опери Катерина Кухар та Олександр Стоянов, дует “TamerlanAlena”, співачки TARABAROVA і AYANNA. Ведучими вечора стали Тімур та Інна Мірошниченко, Катерина Кухар та Олександр Стоянов.

Городищину ( після ретельного конкурсного відбору) представила учениця Городищенської дитячої школи мистецтв ім. С.С. Гулака-Артемовського Городищенської міської ради Сердюк Анастасія по класу бандура (викл. Олександра Багатченко) . І хоч довготривалі репетиції були виснажливим випробуванням для маленьких артистів та їхніх батьків, вони отримали неповторні відчуття сценічної слави в обіймах променів софітів і гучних аплодисметів .

Усі кошти, зібрані від концерту, підуть на закупівлю інкубатора для новонароджених в пологовий будинок міста Золотоноша, а також на двоканального інфузомата в Неонатальний центр Черкаської обласної дитячої лікарні.

Унікальний формат благодійного заходу дав можливість найкращим артистам України продемонструвати яскравих юних зірочок Черкащини, і водночас зробити добру справу .

Кiлькiсть переглядiв: 27